OM LUMERI

Vi på LUMERI älskar ljus! Vi utvecklar och tillverkar innovativa LED-belysningsprodukter, som ger mer valuta för pengarna än något annat märke på marknaden idag.

Lumeri about us page products banner Lumeri about us page products banner

VÅRA PRODUKTER

LED-belysningsindustrin utvecklas ständigt. Vi på LUMERI strävar efter att inte bara följa med i den senaste utvecklingen – vi strävar efter att ligga i täten och alltid kunna erbjuda våra kunder de senaste och mest avancerade belysningsprodukterna!

Varumärkets Försäljningsställe

Varumärkets Försäljningsställe

Köp direkt – få bra erbjudanden!

3 års garanti

3 års garanti

3 års fullständig garanti – på alla våra produkter!

30 dagars returrätt

30 dagars returrätt

Helt nöjd eller pengarna tillbaka – det kan inte bli mycket enklare!

VÅRA LÖFTEN

Våra produkter är de bästa. Det vet vi, men vi vet också att du inte vet det. Därför, för att hjälpa våra kunder att känna sig lika säkra på våra produkter som vi själva är, erbjuder vi 3 års garanti och 30 dagars full returrätt på varje enskild produkt vi tillverkar. Om du inte gillar produkten ger vi dig pengarna tillbaka. Men vi är tämligen övertygade om att du också kommer att älska våra produkter!

SKIPPA MELLANHANDEN

Visste du att de flesta produkter man köper redan har sålts två gånger tidigare? Från fabriken till distributören och från distributören till butiken, där du så småningom köper den för tredje gången. Vi skippar mellanhanden och säljer våra produkter direkt till dig!

Visste du att de flesta produkter man köper redan har sålts två gånger tidigare? Vi skippar mellanhanden och säljer våra produkter direkt till dig!

Butik

Distributör

Importör

Fabrik

BUTIKSPRIS

Importör

Fabrik

VÅRT PRIS

DISTRIBUTIONSKEDJAN

Vi strävar efter att kunna erbjuda helt överlägsna produkter till mer fördelaktiga priser än någon annan. Därför har vi valt bort den vanliga distributionskedjan, som du antagligen är välbekant med.

Normalt måste tillverkare av LED-ljus sälja sina produkter till en distributör. Distributören säljer sedan vidare produkterna till en fysisk butik eller webbutik, som slutligen säljer produkten till dig – konsumenten. När du köper produkten har den alltså redan köpts och sålts flera gånger – och mer och mer vinstmarginal har lagts till för varje steg. En vinstmarginal som du som konsument i slutändan kommer att tvingas betala för.

Allt detta vill vi ändra på och därför kommer du inte att kunna hitta våra produkter ute i någon butik. Du kan bara köpa våra produkter just här, på vår egen officiella webbplats. När du köper en av våra produkter köper du den direkt av oss. Inga extra kostnader för att smörja distributions- och detaljhandelskedjan tillkommer.